Marcica se pișă pe voi!

Marcica e deșteaptă rău. Se pișă pe orice guvern, ANAF, comisii de boală sau administrație de spital! Maricica are creierul cât Teleromanul lui Dragnea și hectarele lui din Brazilia.
Marcica nu-i Marcica. E Laura-Ioana dar numai ei îi stă frumos cu orice nume din străfundul strămoșesc al Evidenței Populației.
Scrie atât de mult că ar acoperi gardurile Guvernului, iar voi ar trebui să vă rușinați și să fugiți, în pula mea, mâncând pământul!
Dar voi nu sunteți jenați de penibil! Dacă ați ține cont de norme cât de cât umane, nu ați fi sistat o pensie de handicap pentru ”nerușinata” îndrăzneală a unei tinere de treij`de ani bolnavă de scleroză multiplă și un cârnaț de alte boli printre care și-o nenorocită de anxietate care auzi la ea ce face! scrie poezii și încasează enorma sumă de 230 de lei. Trăiește ca nababul, târfa, adică…
Ba mai mult, să iei gradul doi de handicap unui om care se deplasează din în ce mai anevoios și tremură convulsiv și să-i dai gradul trei ca și cum e aproape funcțională, e ordinar!
Marcica mea e frumoasă, e o divă nebună. Acum poartă peruci; medicația agresivă îi afectează părul. Cu moaca aia de veveriță, tot draguță-i.
Poate că Marcica-Laura-Ioana e un caz…unul dintre sutele sau miile de sclerotici puși la pământ de boală și sistem dar vă rog din adâncul inimii mele, așa cum n-am făcut-o niciodată, n-o lăsați să se năruie!! E un om așa frumos și deștept!
Citiți-i pamfletele-n versuri! Doamne, cum scrie! Uitați-vă-n ochii ei și spuneți că ați greșit, c-a fost o  eroare a evaluatorilor!
Căci dacă n-o faceți, înseamnă că lupta ei pentru a deschide ochii orbilor, e-n van!

2 păreri la “Marcica se pișă pe voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *